2012-12-22 08:39:44• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Nyilas - Töretlen jókedv jellemzi a mai napon

Napi horoszkóp december 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az ördög mindig a részletekben van. Most is éppen az foghat ki önön, hogy valamit nagy hévvel és lendülettel tesz, de valami apróság elkerüli a figyelmét, ami másnak sajnos nem. Legyen sokkal alaposabb! Ne sajnálja az időt!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön nagy mestere annak, hogy hogyan térjen ki a konfliktusok elől. Erre a képességére a mai napon is szüksége lehet. De azért nem lehet mindent benyelnie! Legyen taktikusabb: látszólag hátráljon, de azért ne adjon fel mindent!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az ön életébe is beköszöntött a változás. Talán nem egészen úgy, ahogy azt szerette volna. De ne aggódjon, lesz ez még másképp is. Csak most még meg kellene érlelődnie valamire. Hogy mire, azt ön már biztosan érzi is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az utóbbi időben nagyon sokat szomorkodott. Most jön valaki, aki felkavarja az ön körötti állóvizeket, és végre meg is nevetteti. Most rájöhet, milyen ereje van a mosolynak, a nevetésnek. És a dalnak, zenének, táncnak is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ügyesen keveri a kártyát: ha ön szerelmi játszmákat folytat, akkor különös tehetséggel ugrasztja egymásnak partnereit. Ha politikus, akkor a népet ugratja. De önnek csak akkor jó, ha nekik is – ebbe belegondolt már?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A kapcsolatában megjelenő problémák miatt nem csak a partnerét okolhatja. Ön túlságosan a szabályok embere lett. Pedig a szabályok merevsége mögül gyakran kimenekül az élet. Legyen kicsit lazább és közvetlenebb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Előfordulhat, hogy ma is a munkahelyén kell töltenie a napját. Annyi dolga halmozódott fel az ünnepek előtt, hogy képtelen nyugodt szívvel otthon maradni. Nem baj, ma még mindent bepótolhat. De aztán siessen haza!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A munka tölti be az egész életét. Ma is, még ha otthon is marad, folyton tesz-vesz, telefonál, intézkedik, vagy el sem tud szakadni a számítógépétől. A társa meg majd beleszakad abba, hogy karácsonyra minden tökéletes legyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Töretlen jókedv jellemzi a mai napon. Szerencsésen sikerül összhangba hoznia a tevékenységét a családtagjai kedvtelésével. Ma így még a takarítás, sütés-főzés is öröm. Avassa be gyermekét a mézeskalács készítés rejtelmeibe!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Van egy titkos imádója. A baj csak az, hogy még ön előtt is titkos az illető kiléte. Pedig, ha egy kicsit körülnéz, megláthatja az ácsingózó pillantásokat. Ma módot találhat rá, hogy valahogy végre kiugrassza a nyulat a bokorból.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Gyakorolnia kellene az önbírálatot. Eddig talán azt hitte, hogy mindent tökéletesen tesz, és képtelen volt arra, hogy bármiért is bűnbánatot érezzen. Néha azonban önnel is fordul egyet a világ. A mai nap ilyen lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A munka szinte elönti: betölti minden napját és lassan az éjszakáit is. Ennek pedig nem biztos, hogy a kedvese maradéktalanul örül. Halak létére végre úszhatna kicsit a boldogságban is. Hogy ne csak a teendői úsztassák…

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: